Verlenging lidmaatschap

Heel binnenkort zullen alle leden via Cycling Vlaanderen een mail ontvangen om, indien gewenst, hun lidmaatschap te verlengen.
De tarieven voor dit jaar zijn:

  • 33 euro voor een individueel lidmaatschap
  • 43 euro voor een familielidmaatschap

Zoals de voorgaande jaren willen wij (indien u dat wenst) dat voor u in orde brengen, want clubs zijn in de mogelijkheid om dit voor hun leden doen.

Om dubbele betalingen te vermijden willen we u dan ook vragen om NIET IN TE GAAN om de vraag van Cycling Vlaanderen, die eerdaags in uw mailbox terecht komt.

Indien je het bedrag (33 of 43 euro) overmaakt op de rekening van de club, dan verlengen wij de vergunning van onze leden in BULK.

Goed om weten:

  • De huidige lidkaart blijft ook volgend jaar geldig. Er worden dus geen nieuwe lidkaarten verstuurd.
  • Ben je uw lidkaart kwijt, dan kan je een nieuwe aanvragen mits storting van 5 euro en het sturen van een mailtje naar
    info@cycling.vlaanderen.be
  • Via de app Cycloo Vlaanderen kan je uw digitale lidkaart downloaden waardoor een effectieve lidkaart niet meer nodig is.
    Hoe je dat via de app doet, zullen we in een volgende nieuwsbrief aan de hand van een stappenplan proberen uit de doeken doen.
  • Wie in 2024 van een speedpedelec (ondersteuning boven 25km/u) gebruik wil maken van de Cycling Vlaanderen fietsbijstand zal hiervoor de optionele verzekering ‘speedpedelec’ kunnen bijbestellen via de website van Cycling Vlaanderen. Dit kunnen wij echter niet voor u doen.

Ter info nog even ons rekeningnummer:
WTC Genker Trappers
BE87 9792 3889 0894

Schuiven naar boven