Bestelling kledij

We meldden eerder al dat onze huidige witte kledij nog een tijdje zal meegaan, aangezien de firma Gijbels heeft laten weten dat er momenteel nog geen plannen zijn om de lay-out aan te passen. Dus wie er nood aan heeft om een een bestelling te doen, kan daar eerdaags voor terecht bij Christof van wie iedereen binnenkort een mailtje zal ontvangen met de te verrichten formaliteiten.
De prijzen van onze fietskledij zijn al enkele jaren ongewijzigd gebleven. Dat kon helaas niet blijven duren. Als gevolg van de hogere productiekosten zijn de prijzen lichtjes aangepast maar vergeleken met prijzen van fietskleding van dezelfde kwaliteit zijn ze nog steeds spotgoedkoop.

Lid willen zijn van een club, betekent ook fier zijn op de kleuren (kleren) van de club. Het dragen van de clubkledij tijdens clubritten en kalenderritten is voor leden eigenlijk niet vrijblijvend. Uit respect voor onze sponsor horen we dat gewoon te doen. Uiteraard was het voor de nieuwe leden, die nog geen kledij konden bestellen niet mogelijk en hebben we alle begrip. Maar eerdaags kunnen ook zij bestellingen doen.

Schuiven naar boven